Unboxing Cozmo

Cozmo en Vector komen terug!

We hebben Cozmo aan onze robot familie toegevoegd. Cozmo is een super slim, speels, en schattige speelgoedrobot met een persoonlijkheid om spelletjes te spelen. Cozmo komt samen met kubussen die oplichten of veranderen van kleur wanneer Cozmo speelt met jou of zijn omgeving.

Unboxing Cozmo

Bij een nieuwe robot hoort natuurlijk het uitpakken, oftewel unboxen. Daarom hebben we een video gemaakt van het unboxen van Cozmo, met hieronder gelijk ook onze eerste indruk.

Eerste indruk

Cozmo is een geinige robot. Je kan hem vergelijken met een Tamagotchi op steroïden. Hij kan zichzelf uitstekend vermaken wanneer je er geen aandacht aan besteedt, maar het is wel een luidruchtig robotje. Hij zal steeds om aandacht vragen. Cozmo werkt alleen wanneer de app actief is. Dus wanneer je hem continue wat wil laten doen zal je een apart apparaat moeten hebben wat je continue kan laten draaien.

Cozmo app

Met behulp van de app kan je spelletjes spelen met Cozmo, je kan zien wanneer Cozmo honger heeft of ‘onderhoud’ nodig heeft. Daarnaast kan je Cozmo verschillende gezichten met bijbehorende namen aanleren. Hoe vaker je speelt met Cozmo hoe beter hij in de spelletjes wordt en hoe meer nieuwe opties je unlocked.

Blockly

Met behulp van de blockly methode kan je Cozmo heel simpel programmeren om allerlei trucjes te doen.

Cozmo kopen