Robotonderwijs informeert jou graag over de ontwikkeling op het gebied van robotica en de inzet van robots in Nederland als het gaat om onderwijs en educatie. Deze nieuwe industrie biedt allerlei kansen en de vraag is welke mensen en bedrijven in Nederland dit oppakken. Hiermee verwacht robot onderwijs een brede kijk te geven op dit fascinerende onderwerp. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn:

  • Robotica en onderwijs 75% 75%
  • Robotica eventenmenten 90% 90%
  • Robotsoftware 90% 90%
  • Robothardware 85% 85%
  • Robotica nieuws uit Nederland 90% 90%

Randall van Poelvoorde, keynote spreker en oprichter van RobotXperience. Enthousiast over robotica, futurisme en exponentialiteit. De combinatie van technologie en samenleving, dat is boeiend!

Spreker RobotAcademy

Randall is spreker op congressen en seminars over disruptive technology en robotica.

Randall van Poelvoorde

Auteur, RobotXperience

Onze missie
Onze missie is Nederland op de wereldkaart plaatsen als het gaat om robotica. Een nieuwe industrie met legio kansen waar wij als kennisland minimaal onderdeel van moeten maken
Onze Filosofie
Acceptatie van nieuwe dingen in het leven beginnen met een open mind en interesse bij de jongeren in onze samenleving. Vandaar ook dat wij veel aandacht geven aan wedstrijden, events en opleidingen.
Voorsprong door techniek

Robotica en alle bijkomende technologie biedt kansen voor Nederland. Als kennisland is het belangrijk dat we voorop lopen als het gaat om nieuwe technieken. ASML is wat dat betreft als bedrijf een lichtend voorbeeld. Op tijd inhaken op trends en internationale ontwikkelingen en daarmee een plaats veroveren in de wereldeconomie van morgen

Samen bouwen
Laten we met elkaar bouwen aan een mooie nieuwe technologie. Je kunt bijdragen door actief te reageren op blogposts of zelf als auteur mee te doen op dit blog. Dus wanneer je actief of expert bent op één van de belangrijke deelgebieden laat het ons dan weten.

Tom Ederveen, econoom en oprichter RobotXperience. Tom volgt al 6 jaar de laatste trends op het gebied van personal robots en robotica toepassing met impact op de maatschappij. 

Robotacademy

Tom is verbonden aan de robot academy als spreker en het geven van workshops.

 

Tom Ederveen

Redacteur, RobotXperience

Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience