Nieuws over robots en onderwijs

Voordat het internet bestond moesten we dagelijks alle dagbladen en tijdschriften lezen om interessante ontwikkelingen te ontdekken. Met de komst van het online nieuws is dit een minder tijdrovende bezigheid, het is echter ook minder duidelijk wat wel en niet geloofwaardig is. Daarom hebben we voor jullie een handig overzicht gemaakt op deze pagina.

Gelukkig proberen onze mensen elke dag het hele internet te lezen. En zo ontdekken we veel gave informatie. Niet alleen interessante oplossingen maar ook maatschappelijk ontwikkelingen. En als we heel creatief zijn, schrijven we zelf ook een artikel.

Heeft u nieuws voor ons?

Wij doen ons best om relevante nieuws artikelen te verzamelen. Hebben we volgens u toch belangrijk nieuws gemist, laat het ons dan weten! U kunt ook een persbericht insturen. Doet u dit alstublieft door middel van het contactformulier.

 

Neem contact op
Vermijdbare privacy risico’s Google Workspace in het onderwijs

Vermijdbare privacy risico’s Google Workspace in het onderwijs

Het gebruik van Google Workspace in het onderwijs brengt vermijdbare privacy risico’s voor leerlingen en studenten met zich mee. Dat blijkt uit onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Rijksuniversiteit Groningen (RUG), schrijven onderwijsministers Ingrid van Engelshoven en Arie Slob in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees meer

Waar wilt u over lezen?

Praat met Chatty de chatbot