Jouw toekomst als je niet kan programmeren

Het is 7.07 uur op dinsdag. De muziek die ik hoor maakt me niet wakker, dat was ik al. Wekkers bestaan niet meer, dat was echt Middeleeuws bruut wakker worden. Nee, de tijd om naar bed te gaan werd gisteren door mijn horloge bepaald op basis van data afkomstig van mijn lichaam, mijn voeding, mijn inspanningen en mijn agenda van gisteren en vandaag.

Vermijdbare privacy risico’s Google Workspace in het onderwijs

Het gebruik van Google Workspace in het onderwijs brengt vermijdbare privacy risico’s voor leerlingen en studenten met zich mee. Dat blijkt uit onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Rijksuniversiteit Groningen (RUG), schrijven onderwijsministers Ingrid van Engelshoven en Arie Slob in een brief aan de Tweede Kamer.

Kinderen thuis lesgeven: Zo doe je dat heel gemakkelijk

Sinds afgelopen maandag zijn alle kinderen thuis van school. Waar je op het voortgezet onderwijs en hoger wellicht boeken en syllabi hebt die de kinderen nog een beetje sturing kunnen geven, is dit voor de basisschool leerlingen niet zo. Maar geen stress, basisschool kinderen thuis lesgeven doe je heel gemakkelijk met onderstaande tips en tricks.