Nieuws over robots en onderwijs

Voordat het internet bestond moesten we dagelijks alle dagbladen en tijdschriften lezen om interessante ontwikkelingen te ontdekken. Met de komst van het online nieuws is dit een minder tijdrovende bezigheid, het is echter ook minder duidelijk wat wel en niet geloofwaardig is. Daarom hebben we voor jullie een handig overzicht gemaakt op deze pagina.

Gelukkig proberen onze mensen elke dag het hele internet te lezen. En zo ontdekken we veel gave informatie. Niet alleen interessante oplossingen maar ook maatschappelijk ontwikkelingen. En als we heel creatief zijn, schrijven we zelf ook een artikel.

Heeft u nieuws voor ons?

Wij doen ons best om relevante nieuws artikelen te verzamelen. Hebben we volgens u toch belangrijk nieuws gemist, laat het ons dan weten! U kunt ook een persbericht insturen. Doet u dit alstublieft door middel van het contactformulier.

 

Neem contact op
Jouw toekomst als je niet kan programmeren

Jouw toekomst als je niet kan programmeren

Het is 7.07 uur op dinsdag. De muziek die ik hoor maakt me niet wakker, dat was ik al. Wekkers bestaan niet meer, dat was echt Middeleeuws bruut wakker worden. Nee, de tijd om naar bed te gaan werd gisteren door mijn horloge bepaald op basis van data afkomstig van mijn lichaam, mijn voeding, mijn inspanningen en mijn agenda van gisteren en vandaag.

Lees meer
Vermijdbare privacy risico’s Google Workspace in het onderwijs

Vermijdbare privacy risico’s Google Workspace in het onderwijs

Het gebruik van Google Workspace in het onderwijs brengt vermijdbare privacy risico’s voor leerlingen en studenten met zich mee. Dat blijkt uit onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Rijksuniversiteit Groningen (RUG), schrijven onderwijsministers Ingrid van Engelshoven en Arie Slob in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees meer

Waar wilt u over lezen?