Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers Lego nieuwe mindstorms, EV3 robot versie puppy hond

In de afgelopen jaren hebben wij al veel mooie opdrachten volbracht. We hebben gefilosofeerd over vriendschap met robots op de universiteit. Maar ook op het MBO de leerlingen verschillende vormen van laten technologie laten ervaren. Omdat we niet alle opdrachtgevers kunnen vermelden, hebben we een selectie gemaakt van de verschillende onderwijsinstellingen waar we al voor gewerkt hebben.

Avans hogeschool
Avans Hogeschool
TechXperience ROC Almere
ROC van Flevoland
Summer Coding School
Coding Summer School
Hogeschool Leiden
Hogeschool Leiden
Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO)
OMO
ROC zadkine
ROC Zadkine
Broekland college
Broeckland College
Maris college Den Haag
Maris College
ROC Amsterdam
ROC Amsterdam

Onze opdrachtgevers

Omdat wij op verschillende onderwijs niveaus kunnen werken hebben we opdrachtgevers binnen het PO tot en met de universiteiten. Daarnaast kunnen wij een flink aantal verschillende oplossingen kunnen bieden. Van losse lessen tot bijscholing van onderwijzers. Ook geloven we in een brede kennis van technologie en daarom is bijna alles wat wij doen interactief. Het zoutloos oplepelen van informatie is nog maar zelden iemand wijzer van geworden. Daarbij vinden wij dat je technologie moet ervaren om het beter te begrijpen. Ook wanneer je geen technische opleiding volgt.

Onze diensten

Wij beginnen het liefste aan het begin. Dat betekent dat we graag willen weten wat de visie van de onderwijsinstelling is. Hoe komt technologie en robots binnen curriculum terug? Gaan we met, over of van technologie leren? Vervolgens willen we graag weten in hoeverre de onderwijzers al kennis en begrip hebben over deze onderwerpen. We kunnen uiteraard een enkele losse gastles geven. De meerwaarde zit hem echter in het verankeren van het onderwerp robots en technologie binnen het curriculum. We zullen dan ook zelden een les of lessenreeks over een enkel onderwerp laten gaan. We mikken op een breed begrip van het onderwerp robots en technologie.