Contact met RobotOnderwijs

Contact opnemen kan via het contactformulier.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij geen van de op deze website vermelde robots, boeken en/of technologieën verkopen. Wij krijgen met regelmaat vragen over producten die vermeld worden op onze website, maar wij willen u vriendelijk verzoeken om deze vragen aan de desbetreffende leverancier en/of verkoper te stellen. Deze staat altijd bij het product vermeld.

Robotonderwijs is onderdeel van RobotXperience
IBAN: NL21 ABNA 0565 9451 30
BIC: ABNANL2A
KvK: 39 09 47 52
BTW: NL 8195.70.254.B01

Neem contact met ons op

contact

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen, het kan helaas voorkomen dat dit niet gelijk dezelfde dag lukt.

Onderstaand hebben we een aantal leuke bezigheden voor u op een rijtje gezet zodat u zich niet hoeft te vervelen. Het aanvragen van de nieuwsbrief is uiteraard zo gebeurd. Heeft u veel tijd te verdrijven speel dan ‘Het grote robot kennisspel’. Dit is ook een erg leuk spel om met anderen te spelen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich laten verrassen met dit spel boordevol kennis over robots en technologie.

We hebben ook een mooie selectie met boeken over robots en technologie. Kijk eens achter de knop ‘Ik wil een boek lezen’. Kletsen met Chatty, onze chatbot rechtsonder in de hoek, is ook een leuk tijdverdrijf. Ze weet weliswaar nog niet alle antwoorden, maar wanneer je haar vraagt naar leuke weetjes kan ze je zomaar verrassen.

Aanvragen nieuwsbriefHet grote robot kennisspelIk wil een boek lezen