Contact Robotonderwijs

Contact opnemen kan via het contactformulier hieronder. Maar leest u alstublieft eerst even goed! Zo voorkomt u dat u wacht op een antwoord wat wij wellicht niet kunnen geven.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij geen van de op deze website vermelde robots, boeken en/of technologieën verkopen. Wij helpen onderwijsinstellingen met de vraagstukken rondom robots en technologie binnen het onderwijs. Dit doen wij middels consultancy, trainingen en gastlessen.

Wij werken met verschillende partners samen. Heeft u iets gezien wat uw interesse heeft, gebruik dan het contactformulier wat bij het desbetreffende product staat. Op die manier komt u rechtstreeks bij de aanbieder uit. Wij kunnen logischerwijs geen vragen beantwoorden over diensten en/of producten die wij niet zelf aanbieden.

Contact robotonderwijs, Workshop met robots in het onderwijs

Robotonderwijs is onderdeel van RobotXperience
IBAN: NL21 ABNA 0565 9451 30
BIC: ABNANL2A
KvK: 39 09 47 52
BTW: NL 8195.70.254.B01

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen, het kan helaas voorkomen dat dit niet gelijk dezelfde dag lukt.

Met grote regelmaat krijgen wij de vraag of we ‘voor een bosje bloemen’ en ‘uit liefde voor ons vak’ een gastles of training willen geven. Wij zijn een commerciële organisatie die veel tijd en geld heeft geïnvesteerd in zowel technologische oplossingen als het kennisniveau van onze medewerkers. En de ervaring leert dat die laatste een bosje bloemen niet kunnen eten.