Consultancy

consultancy IPALcoach onderwijsrobot

We helpen u graag om uw visie omtrent technologie binnen uw onderwijsinstelling vorm te geven en helder te verwoorden. Dit is de basis voordat u uw medewerkers kunt inspireren en motiveren. Dit doen wij met kort- en/of langdurende consultancy trajecten.

Schoolvisie

Een school heeft een visie nodig op de relatie tussen mens en technologie. Als de bestuurders deze visie helder definiƫren dan kunnen docenten en curriculum volgen. We zien dat deze stap vaak wordt vergeten. De kwaliteit van het onderwijsprogramma, de positionering van de school en de betrokkenheid van de docenten blijven dan achter.

Werkwijze

Samen met u kijken we naar uw onderwijsinstelling. Wat is het beeld dat u graag zou willen uitdragen? Hoe staan uw onderwijzers hierin? Beschikken zij over voldoende kennis om het onderwerp technologie in de les te kunnen brengen? Beschikt u over de juiste materialen om de leerlingen de kennis en ervaring te geven die ze nodig hebben? Vanaf dat punt gaan we met u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw visie duidelijk wordt verwoord.

Dit klinkt heel gemakkelijk en we doen ons uiterste best om u dat ook op die manier te laten ervaren.