Robot lesmateriaal


Veel scholen kiezen voor technische vaardigheden, omdat het gemakkelijk is om op te pakken. Maar programmeren is slechts de laatste 5% van het technologische ontwikkelingsproces. Het is de uitvoering. Er is veel denken, problemen oplossen, ontwerpen en testen voordat het programmeren kan plaatsvinden.

Met het Robot lesmateriaal gaan we in op vragen zoals: Hoe ziet mijn leven er straks uit? Wat voor banen zijn er in 2032? Welke competenties zullen er meer of minder ontwikkeld gaan worden? Wanneer is het verantwoord om taken of handelingen over te laten nemen door technologie en/of robots? Hoe behouden we het menselijke waar het menselijke nodig is? 

Het lesmateriaal wat u hier (veelal) kosteloos kan vinden is zo compleet mogelijk. Het is samengesteld met of door onderwijzers en sluit aan bij het nieuwe curriculum. De lessen kunnen vaak zonder robots gegeven worden. Vul simpelweg uw gegevens in en u ontvangt alle bestanden die bij de desbetreffende les horen. Zo heeft u het altijd compleet.

 

Wilt u elke maand direct nieuw robot lesmateriaal in uw inbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Elke maand staat hier een nieuwe robot les in.