Robot lesmateriaal

Veel scholen kiezen voor de technische vaardigheden, omdat het gemakkelijk is om op te pakken. Maar programmeren is slechts de laatste 5% van het technologische ontwikkelingsproces. Het is de uitvoering. Er gaat veel denken, problemen oplossen, ontwerpen en testen aan vooraf voordat het programmeren kan plaatsvinden.

Symbiotisch onderwijs

Met het Robot lesmateriaal gaan we in op vragen zoals: Hoe ziet mijn leven er straks uit? Wat voor banen zijn er in 2032? Welke competenties zullen er meer of minder ontwikkeld gaan worden? Wanneer is het verantwoord om taken of handelingen over te laten nemen door technologie en/of robots? Hoe behouden we het menselijke waar het menselijke nodig is? Wij noemen dat symbiotisch onderwijs.

Het lesmateriaal wat u hier (veelal) kosteloos kan vinden is zo compleet mogelijk. Het is samengesteld met of door onderwijzers en sluit aan bij het nieuwe curriculum. De lessen kunnen vaak zonder robots gegeven worden. Vul simpelweg uw gegevens in en u ontvangt gratis alle bestanden die bij de desbetreffende les horen. Zo heeft u het altijd compleet.

 Liever iemand die de les voor u komt geven, vraag dan een gastles aan.

Vriendschap met robots

Gratis les

Introductie pre-programmeren

Gratis les

Bouwen als een robot

Gratis les

Programmeer een virtuele robot | Basiskennis Cursus 1

Gratis les

Bewegen als een robot

Gratis les

Optioneel tegen betaling: boeking workshop robotdansen

Programmeer een virtuele robot 2 | Cursus 2

Gratis les

Een huis vol robotvrienden

Gratis les

Programmeren met Scratch

Gratis les

Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience