Lespakketten voor de AlphaMini

Lespakketten voor de AlphaMini

Lespakketten voor de AlphaMini

AlphaMini is in te zetten in verschillende lessen. De robot past niet alleen in de 7-werelden van techniek, maar AlphaMini kan ook goed worden ingezet bij een wiskundeles. En zelfs bij de Engelse les, of bij Frans, bij een vertaalopdracht van Engels naar Frans. Daarnaast is lichamelijk opvoeding gewoon leuker door bewegingsoefeningen met AlphaMini. Er zijn nog diverse andere mogelijkheden om AlphaMini in te zetten tijdens de reguliere lessen.

AlphaMini kan daarnaast ook een goede bijdrage leveren op de werkvloer. De robot kan jou reminders geven, structuur tijdens de werkdag bieden of als vraagbaak dienen voor de gasten. Daarnaast is AlphaMini een goede gastheer/-dame. Vooral zorgt AlphaMini voor een nieuwe dynamiek op de werkvloer, beweging en een goede aanzet naar de nieuwe tijd. Er zijn AlphaMini Challenges om samen met een team diverse opdrachten binnen een organisaties uit te voeren. Juist om te leren programmeren en te ervaren dat robots tof zijn en je kunnen ontlasten bij repeterende taken.

Maak kennis met de AlphaMini robot

Graag stellen we je voor aan AlphaMini, de leukste en interessantste humanoid robot die op dit moment in de markt te koop is. Je kunt deze inzetten in de klas, maar ook op kantoor. Programmeren is namelijk heel leuk en eenvoudig en hoe leer je dat sneller dan door het gewoon te doen! Mensen die met de robot hebben gewerkt, reageren unaniem enthousiast.

Er zijn lesprogramma’s, lespakketten en diverse opdrachten voor de AlphaMini robot.