Het team van RobotOnderwijs

contact, het team

Het team van RobotOnderwijs bestaat uit een flinke mix van mensen. De basis bestaat uit twee vaste gezichten, Helma Lensen-Aertssen en Randall van Poelvoorde. Daarnaast vind je er met grote regelmaat een of meerdere gedreven stagiairs.

Het team

We werken zoveel mogelijk samen met specialisten en experts. Zo werken we bijvoorbeeld met partners die specifieke lessenreeksen hebben ontwikkeld voor een bepaald type robot. Wanneer we zelf lessen en lessenreeksen op maat maken, werken we samen met gediplomeerde onderwijzers. Zij helpen ons om ervoor te zorgen dat ons materiaal didactisch verantwoord is.

Zoeken wij jou?

Wij geloven in een toekomst waarin robots een rol gaan spelen in ons leven. Niet in plaats van mensen, maar samen met mensen. Vanuit deze visie gaan we op pad om mensen en organisaties kennis te laten maken met robots. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Op onze pagina stages en vacatures kan je vinden of we op dit moment een vacature of stageplaats beschikbaar hebben. Hebben we geen vacatures of stageplaatsen beschikbaar, niet getreurd, dat verandert bij ons net zo snel als technologie. Hou onze website in de gaten en wellicht staat er volgende week wel iets leuks op wat past bij jou.