Curriculum

curriculum het veterstrikdiploma voor technologie

In samenwerking met onderwijzers hebben wij losse lessen ontwikkeld. Daarnaast hebben we ook volledige lessenreeksen ontwikkeld. Deze zijn bedoeld in aanvulling op het bestaande curriculum vanuit de overheid. Indien gewenst hebben wij de mogelijkheid om lessen en lessenreeksen (deels) op maat te maken.

Curriculum

Niet iedereen hoeft te leren programmeren, net zoals niet iedereen schoenmaker werd toen we op schoenen gingen lopen. We leerden geen leer looien, maar we leerden veterstrikken. En zo zou het met de kennis van technologie ook moeten zijn. In plaats van leren robots bouwen met Lego, willen we leren hoe we in het dagelijkse leven en op ons werk kunnen omgaan met technologie. Welke vorm technologie helpt jou bijvoorbeeld ontspannen na een drukke werkdag? Wat voor technologische oplossing helpt jou bijvoorbeeld excelleren in jouw baan?

Het veterstrikdiploma voor technologie

Wanneer u dit leest, gaan we ervan uit dat technologie onderwijs al duidelijk verankerd is in uw visie. Mocht dit nog niet zo zijn dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt ook ons gratis e-book ‘Het veterstrikdiploma voor technologie’ downloaden. Op die manier krijgt u een goed beeld van onze visie op technologie binnen het onderwijs.