Codi bot overtuigt kind om op te ruimen

Codi bot overtuigt kind om op te ruimen

Pillar Learning Codi bot ziet er schattig uit, vertelt verhalen en raakt bevriend met uw kind en helpt positieve gewoonten te versterken.

De nieuwe robotvriend van uw kind kan verrassend nuttig zijn. Pillar Learning Codi is een schattig botje op CES 2019. Het is klein genoeg om in jouw armen te passen en heeft een antenne en oren die oplichten en van kleur veranderen.

Codi bot overtuigt door zingen

Codi bot is bedoeld voor kinderen. Via de app kunt je Codi een educatief liedje laten zingen of een verhaaltje laten vertellen. Het heeft zelfs een afspeellijst van slaapliedjes voor wanneer het bedtijd is. Codi bot maakt verbinding met Wi-Fi, dus de contentlijst zal blijven groeien. Codi bot werkt op batterijen en het is mogelijk om favoriete liedjes te downloaden van verschillende afspeellijsten. Hierdoor kan Codi bot mee op reis. Beter nog, Codi heeft nummers om gewoonten als tandenpoetsen en schoonmaken te versterken.

Pillar learning bij CES 2019

Pillar Learning lanceerde het product eind vorig jaar in alle rust en de vroege feedback van ouders heeft het idee versterkt dat de liedjes echt helpen om het werk voor hun kinderen leuk te maken. Codi bot maakte zijn officiĆ«le debuut bij CES 2019 en het is nu te koop via de site van het bedrijf voor $100. Er zijn ook verschillende kostuums te koop voor de Codi bot. 

Privay 

Codi heeft een volumeknop op de achterkant en een paar knoppen op de voorkant. Een daarvan zorgt ervoor dat het kind stemcommando’s kan geven. Pillar Learning wilde opzettelijk geen Codi die altijd aan het luisteren zou zijn.  Twee andere knoppen stellen een kind in staat om een lied of verhaal leuk of niet leuk te vinden, zodat je dat kunt gebruiken bij het kiezen van wat je in de toekomst wilt spelen. Als je buiten de stad bent, kun je ook een bericht achterlaten dat via de speakers van Codi bot wordt afgespeeld en jouw kind kan op een knop drukken en reageren.