Unboxing Photon robot

Photon robot

De Photon robot trok onze aandacht omdat de website aangeeft dat de robot werkt met Amazon Polly text-to-speak. Dit impliceert dat de robot Nederlands zou moeten kunnen spreken. Uiteraard waren wij direct nieuwsgierig en het duurde dan ook niet lang voordat Photon bij ons op de deurmat belandde. Hieronder zie je de Unboxing Photon Robot video en uiteraard onze eerste indruk.

Unboxing Photon robot

Het uitpakken was rap gedaan. De Photon robot komt in een simpele maar mooie verpakking. Er zit een kabel bij met een USB-miniUSB om de robot op te laden en een pakketje met een handleiding, garantiebewijs en stickers om de robot te pimpen. 

Eerste indruk

De eerste indruk van de Photon robot is positief. De robot komt met een drietal apps. Een voor wanneer je de robot koopt voor thuis, een voor onderwijs wat het een onderwijsrobot maakt en een app die de combinatie tussen thuis en onderwijs legt. We hebben nog niet alle apps geprobeerd, want wanneer je de Photon robot uit de doos haalt en aanzet kan deze nog helemaal niets. Kinderen leren Photon door het doorlopen van levels verschillende dingen aan en dit begint dus volledig in het begin met het simpelweg leren vooruit rijden. 

Wanneer we de leverancier moeten geloven kan Photon straks heel veel, maar we zullen het zelf nog moeten ontdekken.

Photon kopen