Na- en bijscholing van uw onderwijzers

Na- en bijscholing van uw onderwijzers is een terugkerende bezigheid. Ook op het gebied van robotica en programmeren worden er diverse trainingen aangeboden. Deze trainingen helpen u uw onderwijzers de kennis, kunde en het zelfvertrouwen te geven om de leerlingen op te leiden voor te toekomst.

Er zijn verschillende soorten trainingen. Algemene trainingen op het gebied van digitale geletterdheid en ontwerpend leren. Maar ook trainingen over computational thinking. En uiteraard trainingen in hoe je robotica in de klas kunt inzetten om de digitale vaardigheden van leerlingen te ontwikkelen.

Wanneer je wilt weten hoe je leerlingen m.b.v. robotica kunt leren ontwerpen, is de training ‘Ontwerpen met robotica’ heel geschikt. Je leert hoe je een robot in de les kunt gebruiken om aan de 21e-eeuwse vaardigheden van leerlingen te werken.

Ook wanneer je met een specifieke robot op school werkt of wil werken, zijn er trainingen beschikbaar. Specifiek voor NAO is er de tweedelige training ‘Onderwijsrobot NAO in de klas’. Hierbij leer je hoe NAO en de online omgeving van Robots in de Klas werkt en hoe je NAO in je lessen kunt inzetten.

Wij werken samen met partners om u hoogwaardige trainingen te kunnen bieden.