Bedankt voor uw (aan-)vraag

Bedankt voor uw interesse in de toepassingen van technologie en robots in het onderwijs. Wij hebben een bevestigingsmail verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen, controleert u dan alstublieft uw map ‘ongewenste e-mail’.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen, het kan helaas voorkomen dat dit niet gelijk dezelfde dag lukt.

Onderstaand hebben we een aantal leuke bezigheden voor u op een rijtje gezet zodat u zich niet hoeft te vervelen. Het aanvragen van de nieuwsbrief is uiteraard zo gebeurd. Heeft u veel tijd te verdrijven speel dan ‘Het grote robot kennisspel’. Dit is ook een erg leuk spel om met anderen te spelen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich laten verrassen met dit spel boordevol kennis over robots en technologie.

Maar wellicht laat u zich liever inspireren door de leuke en educatieve diensten die wij aanbieden binnen het onderwijs. U kunt gelukkig terug naar onze homepage om nog wat langer over onze website te surfen. Kletsen met Chatty, onze chatbot rechtsonder in de hoek, is ook een leuk tijdverdrijf. Ze weet weliswaar nog niet alle antwoorden, maar wanneer je haar vraagt naar leuke weetjes kan ze je zomaar verrassen.

 

Aanvragen nieuwsbrief Het grote robot kennisspel spelen Terug naar homepage