Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de workshop Robots in het Onderwijs tijdens de Meivakantie. Let op in eerste instantie zijn er slechts 10 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je bij de eerste 10 aanmelders zit om zeker te weten dat je een plekje hebt. De mensen die zich daarna aanmelden komen op de reservelijst en worden hier uiteraard over geïnformeerd.

Heeft u interesse om met uw team te komen of bent u nog op zoek naar invulling voor een studiedag? Kijkt u dan hier.

Workshop in een inspirerende omgeving

RobotOnderwijs biedt van 18 februari tot en met 28 februari (Krokusvakantie) in haar kantoor te Almere de mogelijkheid om in een inspirerende omgeving de workshop ‘Robots in het Onderwijs’ bij te wonen. Tijdens deze interactieve dag wordt u meegenomen in de huidige ontwikkelingen binnen technologie en robotica, nu en in de toekomst.

Voorbeeld les voor docenten

Technologie gaat razendsnel. En als je er niet dagelijks mee te maken krijgt, is het best lastig om hiervoor lesmateriaal op te bouwen. Toch wordt dat van u verwacht in het kader van de moderne digitale vaardigheden die wij jongen mensen moeten bijbrengen. Daar helpen wij u mee deze dag.

U ontvangt handige tips hoe u dit soort onderwerpen zonder specifieke robotkennis kunt behandelen en zeer gemakkelijk in de lessen in te passen zijn zónder investeringen in dure technologie.

Kennismaken met nieuwe technologie

Acceptatie en het ontdekken van de mogelijkheden begint bij het ervaren van technologie. Wij weten als geen ander dat altijd veel leuker is om iets zelf te kunnen doen. Daarom krijgt u na de interactieve lezing uiteraard meer dan voldoende tijd om verschillende technologieën zelf uit te proberen.

Zo kunt u kennismaken met:

  • Robot Pepper en NAO
  • Verschillende digitale assistenten (voor kinderen en volwassenen)
  • Verschillende robots voor kinderen die zowel in het onderwijs als thuis toepasbaar zijn

Daarnaast biedt deze dag een mooie gelegenheid om met collega’s uit de branche te sparren en ideeën uit te wisselen

Programma Krokusvakantie

De workshops vinden plaats op werkdagen van 13:30 – 15:30 uur. Per workshop is het aantal deelnemers maximaal 10 om ruimte te houden voor persoonlijke  interactie.

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Workshop robots nu en in de toekomst
  • Onderwijs TechXperience
  • Creatieve brainstorm les-ideeën

Inspirerende combinatie

Vanuit onze ervaring weten wij dat een workshop gecombineerd met een TechXperience een inspirerende combinatie is. De workshop zorgt voor begrip en inspiratie waarna de deelnemers vervolgens zelf kunnen ervaren wat de mogelijkheden van de technologie nu al biedt.

Voor wie

Mensen werkzaam in het onderwijs. U kunt zich individueel inschrijven. De kosten zijn € 95,00 (excl. BTW)

Doorgang vind plaats onder voorbehoud van voldoende deelname. De exacte tijd(en) op de dag kan worden aangepast

U ontvangt ruim op tijd een e-mail met de dag waarvoor de meeste aanmeldingen zijn binnengekomen. Behoort u bij de eerste 10 aanmelders dan heeft u sowieso een plekje. Overige dagen worden gepland bij voldoende interesse.
Met de verzending van dit formulier gaat u akkoord met onze privacy policy
Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience