In het onderwijs is een sterke trend om studenten op te leiden op het snijvlak van de primaire opleiding aan de ene kant en de technologische ontwikkelingen aan de andere kant. Zorg én technologie. Onderwijs én technologie. Daar hoort een hybride docent robots en technologie bij, met vakinhoudelijke kennis en technologische praktijkervaring.

Technologische praktijkervaring voorziet in de behoefte bij de opleidingen om bij te dragen aan de kennis van de inzet van technologie en niet alleen maar aan de theoretische kennis.

Hybride docent robots en technologie

Drs. Tom Ederveen heeft, als oprichter van RobotXperience, technologische praktijkervaring op het gebied van inzet van technologie in zorgomgevingen. Hij heeft vanuit deze positie veelvuldig gastlessen, lezingen en workshops gegeven. De kracht van Tom zit in het visualiseren van de uitdagingen en kansen die de inzet van technologie met zich meebrengt in de verschillende zorgomgevingen en bij de verschillende zorgvragen. Hij stimuleert studenten om zelfstandig op zoek te gaan naar de werkbare balans tussen technologie en zorg vanuit een cliënt perspectief.

Bijdrage Robot Onderwijs

Robot onderwijs draagt bij aan de vaardigheden die vallen onder digitale geletterdheid maar zeer zeker ook aan creatief denken en kritisch denken. Door onze interactieve benadering en de hands on ervaring die wij leerlingen en studenten bieden door middel van onze robots en technologie zorgen we voor een beleving en inspiratie

Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience