TechXperience met robots en technologie

Wilt u leerlingen kennis laten maken met robots en nieuwe technologie? Dat kan met onze TechXperience met robots. Wij verzorgen in overleg met u een mooie opstelling binnen uw gebouw waar leerlingen en studenten naar toe kunnen. Het is ook mogelijk om een robot in actie te zien. Hiervoor wordt er vaak gekozen voor een podium optreden bij de aanvang van een speciale dag. Bijvoorbeeld de opening van het schooljaar, waarbij een spreker van school samen met een van onze robots op het podium de dag opent.

Voor wie

Deze interactieve beleving is met name geschikt voor basisscholen, voortgezet onderwijs en middelbaar onderwijs. Afhankelijk van het beschikbare budget verzorgen wij een aansprekende opstelling waarbij de robot centraal staat. De kinderen hoeven niet alleen maar te kijken en te luisteren, ze kunnen ‘hands-on’ de technologie ervaren. Ook wanneer er wordt gekozen voor een podium optreden met een van onze sociale robots. We verzorgen in dat geval na het optreden een meet & greet mogelijkheid. De leerlingen kunnen dan de robot van dichtbij bekijken en ermee op de foto.

Inspiratie

Als opleiding kunt u bijvoorbeeld denken aan een themadag. Gedurende de dag kunnen we dan in overleg gastlessen organiseren waar de leerlingen aan kunnen deelnemen. Deze kunnen fysiek actief zijn, creatief en informatief. Veel van onze gastlessen zijn indien gewenst op maat aan te passen.

 

Dit wil ik!

TechXperience met robots voor het onderwijs