Software en apps voor robots

Om de leerlingen of jouw eigen kinderen mee te nemen in de wondere wereld van technologie heb je niet altijd een fysieke robots nodig. Er zijn voldoende software en apps voor robots. Gelukkig is er ook voldoende keus voor een ervaring zonder robot. Een van de Hollandse grootgrutters heeft hier al verschillende stickerboeken mee vol weten te creëren. Augmented dinosaurussen en dansende robots bijvoorbeeld.

Omdat wij zelf geen software en apps voor robots verkopen vindt u bij elk product de verkoper. Klik simpelweg op het product waar u meer informatie over wilt.

Interactieve workshop

Een creatief idee nodig om het onderwerp technologie en robots in de klas bespreekbaar te maken? Kijk dan bij onze interactieve workshops. Tijdens de workshops wordt een robot meegenomen. Deze wordt geïntegreerd in de workshop en kan na afloop worden gebruikt voor een meet & greet waarbij leerlingen, studenten of docenten vragen kunnen stellen.

Partners

Ben je zelf een leverancier van software en apps voor robots en wil je ook graag dat jouw product hierbij komt te staan? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en producten. Neem contact met ons op en dan kunnen we kijken naar welke mogelijkheden we kunnen bieden. 

Toont alle 3 resultaten

Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience