Robots voor kleuterschool en kinderdagverblijf

Vindt hier de robots voor kleuterschool en kinderdagverblijf. Deze robots kunnen zowel thuis als op locatie worden gebruikt. Voor de meeste robots geldt dat de gebruikte taal Engels is. Maar dit is in de meeste gevallen geen belemmering. Veelal reageren de robots ook op aanraking, geluid en beweging.

Omdat wij zelf geen technologie en/of robots voor kleuterschool en kinderdagverblijf verkopen vindt u bij elk product de verkoper. Klik simpelweg op de robot waar u meer informatie over wilt.

Eerste kennismaking

Kinderen worden op steeds jongere leeftijd in contact gebracht met nieuwe technologieën. Denk bijvoorbeeld aan de smartphone of tablet om tekenfilmpjes op te kijken en spelletjes te spelen. Daarnaast is er ook steeds meer speelgoed wat reageert op aanraking, geluid en beweging. Wij zijn van mening dat de juiste technologieën op een positieve manier ingezet kunnen worden. Technologie die bijvoorbeeld kinderen troost. Technologie die bijvoorbeeld kinderen met autisme helpt zich beter op hun gemak te voelen. 

Partners

Ben je zelf een leverancier van technologie en/of robots voor kleuterschool en kinderdagverblijf en wil je ook graag dat jouw product hierbij komt te staan? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en producten. Neem contact met ons op en dan kunnen we kijken naar welke mogelijkheden we kunnen bieden. 

Toont alle 6 resultaten

Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience