Redactie robot onderwijs

De inhoud van Robot-onderwijs.nl wordt geschreven door meerdere mensen, met één kenmerk. Passie voor techniek, onderwijs en ontwikkeling. Samen werken aan inzicht om door middel van technologische voorbereidt zijn op de toekomst. We stellen de redactie graag even aan je voor.

Initiatiefnemer Robotonderwijs en hoofdredacteur

Helma Lensen is de initiatiefnemer van Robot-onderwijs.nl. De onderwijsinstellingen waar zij voor werkt en hun studenten kennen haar als een gepassioneerde expert die de brug naar technologie en robots bouwt. Inzet is om leerlingen en docenten bij de hand te nemen en ze op een enthousiaste manier te laten zien dat technologie helemaal niet eng is; als je het maar beter begrijpt. Dan ga je de enorme kansen zien. 

Met robot-onderwijs hebben wij altijd als doel voor ogen gehouden dat we technologie en robots moeten laten ervaren en studenten en docenten willen inspireren om met dit boeiende vakgebied aan de slag te gaan. 

Zelf een bijdrage leveren

Ben je actief in ons werkveld en wil je jouw inzicht of ervaring delen. Wij komen graag in gesprek om af te stemmen of we jou als auteur kunnen toevoegen of dat we een inspirerend artikel namens jouw mogen plaatsen. Maak gebruik van bijgaand contactformulier zodat we kennis kunnen maken.

Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience