Zomerschool Summer Coding school

De Summer Coding School zomerschool heeft 70 studenten de unieke ervaring geboden van een school die wordt gekenmerkt door innovatieve benaderingen in een niet-formele onderwijsomgeving. Hierbij werd ingegaan op de reële behoeften van zowel de jeugd van vandaag als de vaardigheden die de industrie nodig heeft. Ons doel was ervoor zorgen dat 70% van de deelnemers meisjes zijn, aangezien het grote gebrek aan evenwicht tussen mannen en vrouwen in de STEM-sector.

Zomerschool

Voor deze zomerschool hebben wij de o.a. workshop ‘Robots nu en in de Toekomst’ gegeven, in combinatie met de NAO robot, voor internationale kinderen van 8 tot 12 jaar. We hebben verschillende lessenreeksen waarmee je tijdens de zomer leuke activiteiten kunt organiseren. Dit kan zowel zelfstandig als met hulp van ons. 

Dit wil ik ook!

We zijn altijd blij wanneer iemand enthousiast wordt van wat wij doen. We vragen je wel om er rekening mee te houden dat de robots en de professionals waar we mee werken (nog) niet goedkoop zijn en dat vakmensen niet voor niets werken. Ook niet voor ons, hoe lief we hen ook aankijken. Via onderstaande knop lees je hoe je met ons in contact kan komen.

 

Dit wil ik ook