Gastcollege ROC Amsterdam

Voor de enthousiaste klas van ROC Amsterdam, vestiging Hilversum hebben we een gastcollege van ruim 3 uur verzorgd. Het was een interactieve sessie, waarin de studenten veelvuldig het woord kregen en namen. Het overbrengen van kennis versterkt door het aangaan van het gesprek en het laten nadenken over de toekomst.

Maatwerk

Tijdens een marathonsessie van 3 uur is het uitstekend gelukt om de aandacht van de ongeveer 40 leerlingen te behouden, ze te informeren over huidige ontwikkelingen en te inspireren om met vraagstukken aan de slag te gaan. Deze gastles betrof maatwerk. Om zo efficiënt mogelijk met budgetten om te gaan was er de wens om verschillende onderwerpen te behandelen. Dit zorgde niet alleen voor een lange gastles, maar ook voor een hele afwisselende gastles. 

Dit wil ik ook!

We zijn altijd blij wanneer iemand enthousiast wordt van wat wij doen. We vragen je wel om er rekening mee te houden dat de robots en de professionals waar we mee werken (nog) niet goedkoop zijn en dat vakmensen niet voor niets werken. Ook niet voor ons, hoe lief we hen ook aankijken. Via onderstaande knop lees je hoe je met ons in contact kan komen.

 

Dit wil ik ook