TechXperience Avans Hogeschool

Bij de start van het nieuwe schooljaar voor Avans Hogeschool is er gekozen om zowel onze sociale robot Pepper als de Double Telepresence robot in te zetten. In het kader van het thema ‘Onderwijs van de toekomst’ hebben we een grappige opening vorm gegeven met beide robots en een spreker van de onderwijsinstelling. Tijdens het feest ter ere van het start van het nieuwe schooljaar was het mogelijk om Pepper zelf te ontmoeten en ermee op de foto te gaan.

Technologie moet je beleven

Voor deze TechXperience hebben wij de sociale robot Pepper en de Double Telepresence robot ingezet. Onze mening is dat technologische oplossingen het beste tot zijn recht komen wanneer je deze zelf kunt beleven. Onze sociale robot wordt ten alle tijden bestuurd door een van onze robot professionals. Hierdoor is deze enorm geschikt om samen met bijvoorbeeld het schoolhoofd op het podium een gesprek te voeren.

Dit wil ik ook!

We zijn altijd blij wanneer iemand enthousiast wordt van wat wij doen. We vragen je wel om er rekening mee te houden dat de robots en de professionals waar we mee werken (nog) niet goedkoop zijn en dat vakmensen niet voor niets werken. Ook niet voor ons, hoe lief we hen ook aankijken. Via onderstaande knop lees je hoe je met ons in contact kan komen.

 

Dit wil ik ook