ROC Zadkine jaaropening 2018

Voor de jaaropening van ROC Zadkine hebben wij een podiumperformance met NAO en de directeur gerealiseerd. Aansluitend was er een meet & greet gelegenheid zodat de bezoekers met NAO een praatje konden maken. Uiteraard was er ruim de gelegenheid om selfies te maken.

Technologie moet je beleven

Voor deze TechXperience hebben wij de sociale robot NAO ingezet. Onze mening is dat technologische oplossingen het beste tot zijn recht komen wanneer je deze zelf kunt beleven. Onze sociale robot wordt ten alle tijden bestuurd door een van onze robot professionals. Hierdoor is deze enorm geschikt om samen met bijvoorbeeld een spreker op het podium een gesprek te voeren. Bezoekers vinden het ook erg leuk om daarna de robot van dichtbij te bekijken, er een gesprekje mee te voeren en er mee op de foto te kunnen. Ook dit faciliteren wij.

Dit wil ik ook!

We zijn altijd blij wanneer iemand enthousiast wordt van wat wij doen. We vragen je wel om er rekening mee te houden dat de robots en de professionals waar we mee werken (nog) niet goedkoop zijn en dat vakmensen niet voor niets werken. Ook niet voor ons, hoe lief we hen ook aankijken. Via onderstaande knop lees je hoe je met ons in contact kan komen.

 

Dit wil ik ook