Masterclass TU Eindhoven

Voor de TU Eindhoven hebben we een postmasterclass verzorgd voor mensen werkzaam in het ziekenhuis. Uitdaging was het robotiseren van het proces voor medicatie verstrekking in het ziekenhuis. Gebaseerd op een bestaand proces in het ziekenhuis werd aan de postmasterclass studenten gevraagd waar robotisering mogelijk en gewenst is en na te denken over de haalbaarheid en de implicaties.

Interactief

Het gastcollege was interactief van opzet met een demonstratie van de NAO robot op het einde. Dit betekent dat wij niet enkel informatie zenden, maar ook het gesprek aangaan met de studenten. We vragen hen bijvoorbeeld wat zij voor uitdagingen en kansen zien. NAO was voorzien van software die ook in de zorg wordt gebruikt. Daardoor kon deze demonstreren wat voor bewegingsoefeningen er bijvoorbeeld mogelijk zijn.

Dit wil ik ook!

We zijn altijd blij wanneer iemand enthousiast wordt van wat wij doen. We vragen je wel om er rekening mee te houden dat de robots en de professionals waar we mee werken (nog) niet goedkoop zijn en dat vakmensen niet voor niets werken. Ook niet voor ons, hoe lief we hen ook aankijken. Via onderstaande knop lees je hoe je met ons in contact kan komen.

 

Dit wil ik ook