Training docenten Maris College

Op de jaarlijkse inspiratie dag mochten wij een training verzorgen voor de docenten van het Maris College. Het publiek bestond uit een samenstelling van docenten, zorg en welzijn, ICT en economie. Op een interactieve manier kwamen er relevante maatschappelijke voorbeelden ter sprake. Gezamenlijk gingen we in op hoe een robot zou kunnen bijdragen aan maatschappelijke vaardigheden voor de toekomst.

Na- en bijscholing van onderwijzers

Wij hebben tijdens deze studiedag 2 masterclasses ‘robots voor zorg en welzijn’ gegeven. In interactieve sessies zijn docenten bijgespijkerd over de toekomst en relevante trends voor zorg en welzijn in onze maatschappij en de bijdrage die robots kunnen leveren. Ondanks dat deze docenten niet direct in een technisch vakgebied werken, zullen de technologische ontwikkelingen een duidelijke impact binnen hun vakgebied hebben.

Dit wil ik ook!

We zijn altijd blij wanneer iemand enthousiast wordt van wat wij doen. We vragen je wel om er rekening mee te houden dat de robots en de professionals waar we mee werken (nog) niet goedkoop zijn en dat vakmensen niet voor niets werken. Ook niet voor ons, hoe lief we hen ook aankijken. Via onderstaande knop lees je hoe je met ons in contact kan komen.

 

Dit wil ik ook