Robotica wedstrijden sponsoren

Door het jaar heen worden er verschillende robotica wedstrijden georganiseerd. Wij worden met regelmaat gevraagd of we deze robotica wedstrijden en hun teams willen sponsoren. Hoe leuk we dat ook vinden, we kunnen helaas niet alle teams sponsoren. De First Lego League is onze uitzondering die de regel bevestigt. Stichting Beleef je Beroep is regiopartner voor o.a. de regio Flevoland. RobotOnderwijs sponsort via Stichting Beleef je Beroep de Lego League in Flevoland.

First Lego League 2019-2020

First LEGO League 2019-2020Bij de First LEGO League draait het om teamwork, innovatie, robottechniek en uitdaging. Jongeren van 9 tot en met 14 jaar gaan met hun team de strijd aan. Dit doen ze met hun zelf ontworpen en geprogrammeerde LEGO-robots, binnen het thema van dat jaar. Naast de robot-wedstrijd denken alle team een slimme innovatie uit rond het thema City Shaper en presenteren zij dat aan een deskundige jury. De winnaar van de regiofinale gaat in ieder geval naar de Beneluxfinale. En wie weet, misschien ook wel naar de Wereldfinale!

Wereldwijd doen er uit 70 landen maar liefst 250.000 kinderen mee aan de First Lego League. In Nederland faciliteert Stichting Techniekpromotie de verschillende regio’s en organiseert de finale in de BeNeLux. Stichting Beleef je Beroep is regiopartner voor Flevoland en de regio Gooi & Vechtstreek en RobotOnderwijs is sponsor van Stichting Beleef je Beroep.

 

First LEGO League 2019-2020  First LEGO League 2020-2021

Breng ons op de hoogte

Is er een wedstrijd die wij nog niet bij onze nieuwsberichten hebben geplaatst, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wanneer we een goed geschreven artikel, of persbericht, ontvangen met een afbeelding die we rechten vrij mogen gebruiken, dan is de kans groot dat we deze plaatsen. Het is belangrijk dat je duidelijk aangeeft of dat mensen zich nog kunnen inschrijven en waar ze dat zouden kunnen doen.