Voortgezet onderwijs

Wanneer het basis onderwijs is afgerond, volgt het voortgezet onderwijs. Het wordt doorgaans gevolgd vanaf de leeftijd van 12 jaar. Het voortgezet onderwijs bereidt de leerlingen onder andere voor op de verschillende vormen van het middelbaar of hoger onderwijs.

Aanbod voortgezet onderwijs

Waar we bij het VMBO veelal de vraag naar praktische lessen zien, waarbij de leerlingen actief bezig zijn met het bouwen en programmeren van bijvoorbeeld LEGO Mindstorms, zien we bij HAVO en VWO meer de wens om theoretische kennis te verkrijgen over het onderwerp robots en technologie. Wij hebben al veel scholen geholpen om een goede visie te bepalen. Wanneer deze verankerd is binnen de organisatie wordt het tijd om op zoek te gaan naar een passend aanbod. Wij hebben verschillende oplossingen, maar bieden niet enkel de praktische lessen of lessenreeksen aan.

We bieden de volgende oplossingen voor het voortgezet onderwijs.

MBO Onderwijs software en apps voor robots

We helpen u graag om uw visie omtrent technologie binnen uw onderwijsinstelling vorm te geven en helder te verwoorden. Dit is de basis voordat u uw medewerkers kunt inspireren en motiveren.

Uw visie is helder geformuleerd en uw onderwijzers zijn enthousiast om met het onderwerp technologie aan de slag te gaan. Maar waar gaan ze het over hebben? En hoe komen zij aan de juiste kennis?

Uw visie is helder geformuleerd en aansluitend zijn uw onderwijzers getraind. Zij zijn dus volledig op de hoogte van de informatie en de manier waarop ze deze kunnen overbrengen op het juiste niveau. Tijd om zelf lessen te gaan vormgeven, of wanneer het daarvoor aan tijd ontbreekt.