Middelbaar beroepsonderwijs

Het Middelbaar beroepsonderwijs (MBO) bereidt leerlingen voor op een baan in bijvoorbeeld de bouw, techniek, zorg, sociale beroepen en economische beroepen. Ook binnen het MBO wordt er steeds meer aandacht besteed aan het onderwerp technologie. We zien dat er veelal aandacht is voor het leren bouwen en programmeren, maar ook binnen de zorgopleidingen komt er steeds meer ruimte voor alle nieuwe ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan het vak zorgtechnologie.

Aanbod middelbaar beroepsonderwijs

In eerste instantie kregen wij voornamelijk aanvragen voor praktijklessen binnen het middelbaar beroepsonderwijs. Het leren bouwen en programmeren van robots. Gelukkig zien ook steeds meer niet technische opleidingen op MBO-niveau het belang in van algemene kennis van de technologische veranderingen. Steeds meer scholen beginnen een duidelijke visie vorm te geven over wat zij voor kennis willen aanbieden en zijn zoekende naar een passend aanbod.

We bieden de volgende oplossingen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

MBO Onderwijs software en apps voor robots

We helpen u graag om uw visie omtrent technologie binnen uw onderwijsinstelling vorm te geven en helder te verwoorden. Dit is de basis voordat u uw medewerkers kunt inspireren en motiveren.

Uw visie is helder geformuleerd en uw onderwijzers zijn enthousiast om met het onderwerp technologie aan de slag te gaan. Maar waar gaan ze het over hebben? En hoe komen zij aan de juiste kennis?

Uw visie is helder geformuleerd en aansluitend zijn uw onderwijzers getraind. Zij zijn dus volledig op de hoogte van de informatie en de manier waarop ze deze kunnen overbrengen op het juiste niveau. Tijd om zelf lessen te gaan vormgeven, of wanneer het daarvoor aan tijd ontbreekt.