Basisonderwijs

Het basisonderwijs is voor kinderen van 4 tot 12 jaar en het is in de meeste landen verplicht. Er worden zaken zoals rekenen en taal geleerd. Daardoor heeft het PO een belangrijke functie in het voorkomen van analfabetisme. Ook binnen het PO wordt er steeds meer aandacht besteed aan het onderwerp technologie. Het is zelfs verplicht opgenomen in het curriculum.

Aanbod basisonderwijs

Ons aanbod voor het PO is beperkt. Er zijn voldoende bedrijven die allerlei leuke robots aanbieden, inclusief lesmateriaal, die geschikt zijn voor dit niveau. Zelf zijn wij van mening dat het leren programmeren op de basisschool niet van toegevoegde waarde is. Daarentegen vinden we het wel van een enorme toegevoegde waarde dat ook de leerlingen uit het PO begrijpen wat alle ontwikkelingen voor hun leven gaan betekenen.

We bieden de volgende oplossingen binnen het basisonderwijs.

We helpen u graag om uw visie omtrent technologie binnen het basisonderwijs vorm te geven en helder te verwoorden. Dit is de basis voordat u uw medewerkers kunt inspireren en motiveren.

Uw visie is helder geformuleerd en uw onderwijzers zijn enthousiast om met het onderwerp technologie aan de slag te gaan. Maar waar gaan ze het over hebben? En hoe komen zij aan de juiste kennis?

Uw visie is helder geformuleerd en aansluitend zijn uw onderwijzers getraind. Zij zijn dus volledig op de hoogte van de informatie en de manier waarop ze deze kunnen overbrengen op het PO niveau. Tijd om zelf lessen te gaan vormgeven, of wanneer het daarvoor aan tijd ontbreekt.