Goed bezig!

We zijn altijd blij wanneer iemand enthousiast wordt van de diensten die wij bieden. Het feit dat je op deze pagina terecht bent gekomen, betekent dat je heel goed bezig bent!

Hoe nu verder?

Je hoeft niet heel veel meer te doen. We vragen je enkel nog 2 hele simpele handelingen uit te voeren.

  1. Klik op – Neem contact met mij op –
  2. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in

Vanaf dat punt nemen we jou bijna al het werk uit handen. Wanneer het contactformulier bij ons binnenkomt sturen wij het naar de collega die jou het beste kan helpen. Om die reden is het belangrijk dat je zo volledig mogelijk aangeeft waar je hulp bij nodig hebt.

Wat gebeurt er daarna?

Deze collega gaat jou bellen, want zelfs met alle technologie die we tot onze beschikking hebben is bellen nog altijd de beste manier om een gesprek te voeren. Dit is uiteraard kosteloos. Tijdens dat gesprek gaan we gezamenlijk kijken of je de kennis en kunde in huis hebt om (na een zetje in de goede richting) zelf verder te kunnen, of dat je wellicht nog wat meer hulp van ons nodig hebt. Op basis van die uitkomst gaan we samen kijken naar wat het beste plan van aanpak is.

We vragen je er rekening mee te houden dat wij een ‘echt’ bedrijf zijn. Dit betekent dat we bepaalde tarieven hanteren wanneer we uiteindelijk voor jullie aan de slag gaan. Sommige mensen schrikken hiervan. De robots en de professionals waar we mee werken zijn echter (nog) niet goedkoop en vakmensen werken vaak niet voor niets. Ook niet voor ons, hoe lief we hen ook aankijken.

 

Neem contact met mij op

 

Goed bezig Robots voor voortgezet onderwijs