First LEGO League ‘City Shaper’

Hoeveel missies kan jouw LEGO-robot aan?

First LEGO League ‘City Shaper’

Hoeveel missies kan jouw LEGO-robot aan?

First LEGO League ‘City Shaper’

Hoeveel missies kan jouw LEGO-robot aan?

Stel je voor dat je een nieuwe wereld zou mogen bouwen… Waar zou jij beginnen? Tijdens First LEGO League 2019-2020 word je uitgedaagd om uitvindingen en innovaties te bedenken rondom het ontwerpen, bouwen en leven in de jouw stad of dorp. Wat komend seizoen is het thema ‘City Shaper’!

First Lego League 2019-2020

First LEGO League 2019-2020Teamwork, innovatie, robottechniek en uitdaging! Daar draait het om bij de First LEGO League.  Jongeren (9 t/m 14 jaar) gaan met hun team de strijd aan met hun zelf ontworpen en geprogrammeerde LEGO-robots. Welke robot voert de missies het beste uit? Naast de robot-wedstrijd denken alle team een slimme innovatie uit rond het thema City Shaper en presenteren dat aan een deskundige jury. De winnaar van de regiofinale gaat naar de Beneluxfinale…  en misschien wel naar de Wereldfinale!

Wereldwijd doen uit 70 landen maar liefst 250.000 kinderen mee aan de First Lego League. In Nederland faciliteert Stichting Techniekpromotie de regio’s en organiseert de BeNeLux finale. Stichting Beleef je Beroep is regiopartner voor Flevoland en de regio Gooi & Vechtstreek.

Tijdens de FIRST LEGO® League ontwikkelen de jonge talenten

  • Samenwerken en oplossingsgericht werken
  • De basis van automatiseren
  • Presentatietechnieken

Regiofinales 2019

GOOI & VECHTSTREEK: 7 december 2019, Vitus Mavo Naarden
FLEVOLAND: 14 december 2019, Stad College Almere

Info en aanmelden

Om je aan te melden klik je op de knop bovenaan de pagina, of je bezoekt de website van Beleef je Beroep voor meer informatie.

Praat met Chatty de chatbot
Powered by RobotXperience